+31 (0) 6 81 93 29 39 info@thoberg.nl
Selecteer een pagina

Over Thoberg

Mijn visie: het leven makkelijker maken
door huizen slim te maken.

Hallo! Ik ben Thomas van den Berg. Sinds juli 2018 ben ik als zzp’er aan het werk in mijn eigen bedrijf Thoberg. Ik heb de opleiding elektrotechniek gedaan en daarnaast heb ik mij gefocust op de huisautomatisering en alles wat daarbij komt kijken.

Ik ben er van overtuigd dat huisautomatisering de toekomst is en hier draag ik dan ook maar al te graag mijn steentje aan bij. Ik ben bekend op het gebied van zowel de elektrische installatie in huis als de “slimme” kant van computers en software van slimme systemen (domotica) en netwerken. Deze gebieden combineer ik met elkaar waardoor je gemakkelijk dingen kunt automatiseren. Denk hierbij aan het aan/uit zetten van verlichting, instellen van de thermostaat, bedienen van muziek, melding krijgen van rookmelder etc.

Mijn specialisme ligt op het gebied van Apple, maar ik ben ook bekend met de overige platformen van zowel Android en Windows. Ook het optimaliseren van uw wifi netwerk is voor mij geen enkel probleem. Op domotica gebied ben ik bekend met de platformen van KNX, Eaton, HomeMatic, iRidiummobile, Apple Homekit en Google Home.
Ik zie dat de vraag naar slimme apparaten groot is, maar dat mensen soms niet precies weten wat ze nodig hebben of wat ze hiervoor moeten doen. Dit is nou juist wat ik graag doe en ik ben heel benieuwd wat ik voor u kan betekenen!

Molenhoek

Thomas van den Berg

Thomas van den Berg

Ringbaan 52

6584 BC

Molenhoek, Limburg